ΕΛ

EN

Προορισμοί

Κάντε ένα μικρό ταξίδι στα Χανιά, δοκιμάστε την κρητική κουζίνα και επισκεφτείτε μερικά από τα καλύτερα μέρη του κόσμου.

Μπάλος

Ένας επίγειος παράδεισος, με γαλαζοπράσινα νερά, λευκή με ροζ αποχρώσεις άμμο και άγρια εξωτική ομορφιά είναι η λιμνοθάλασσα του Μπάλου. Βρίσκεται στα 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κισσάμου, ανάμεσα στο ακρωτήρι της Γραμβούσας και τη μικρή βραχώδη χερσόνησο Τηγάνι, η οποία ενώνεται με την υπόλοιπη Κρήτη με μια λεπτή λωρίδα γης, σχηματίζοντας τη διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Ελαφονήσι

Ο κάθε επισκέπτης, φτάνοντας στο Ελαφονήσι, θα χρειαστεί μερικά λεπτά για να συνειδητοποιήσει το μεγαλοπρεπές, φυσικό αριστούργημα που αντικρίζει. Μια μικρή χερσόνησος που χωρίζεται στην αρχή της από το νερό της θάλασσας, δίνοντας την αίσθηση ότι αποτελεί ένα ξεχωριστό νησί. Το τοπίο είναι τροπικό, σαγηνευτικό και προκαλεί τον αυθόρμητο ανθρώπινο θαυμασμό. Ψιλή, λεπτή, λευκή με ροζ αποχρώσεις αμμουδιά, κέδροι, σμαραγδί διάφανα κρυστάλλινα νερά, μια φυσική λιμνοθάλασσα προς τη βόρεια πλευρά, η ανοιχτή θάλασσα από τη νότια, και όλα αυτά με φόντο τον ατέρμονο ορίζοντα, συνθέτουν το σκηνικό.

Παλιά πόλη

Μπείτε στη μηχανή του χρόνου κάνοντας μια βόλτα στα γραφικά και ιστορικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης των Χανίων.
Σε κάθε βήμα, θα βιώσετε έναν διαδοχικό συνδυασμό βυζαντινών, Ενετικών και κλασικών ελληνικών πολιτιστικών στοιχείων.
Αναζωογονημένη από τις στάχτες της, η παλιά πόλη των Χανίων, κυριολεκτικά επειδή βομβαρδίστηκε και κάηκε πολλές φορές στη ιστορία της, ανακηρύσσεται μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου.

Φαλάσαρνα

Η παραλία της Φαλάσαρνας βρίσκεται στη Χερσόνησο της Γραμβούσας, 15 χιλιόμετρα δυτικά της Κισσάμου. Είναι μια από τις διασημότερες της Ελλάδας, συγκαταλέγεται στις δέκα ονειρεμένες ακτές της Ευρώπης και έχει βραβευθεί στο παρελθόν ως η καλύτερη παραλία της Κρήτης. Η ακτογραμμή της είναι εκτενής, περίπου τρία χιλιόμετρα, και αποτελείται στην πραγματικότητα από πέντε αλλεπάλληλες παραλίες που χωρίζονται μεταξύ τους με βράχια ή αμμόλοφους, με τις δύο μεγαλύτερες να συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο

See Our Offers Κράτηση