ΕΛ

EN

Covid-19

COVID 19 INFO

 

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού, το Hania Camping εφαρμόζει νέο υγειονομικό πρωτόκολλο. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει την ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης και την ανάπτυξη ενός σχεδίου διαχείρισης ύποπτων υποθέσεων. Στόχος του Σχεδίου Δράσης είναι η αποτροπή εμφάνισης και αποτελεσματικής διαχείρισης ύποπτων περιπτώσεων με στόχο τον περιορισμό της έκθεσης του προσωπικού και των φιλοξενούμενων, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Το Σχέδιο Δράσης είναι σύμφωνο με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και θα αναθεωρηθεί σύμφωνα με τις εξελίξεις.

Τα μέτρα που περιγράφονται στο Σχέδιο Δράσης και στο Σχέδιο Διαχείρισης Ύποπτων Περιπτώσεων έχουν σκοπό να προστατεύσουν το προσωπικό και τους επισκέπτες μας και να περιγράψουν τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία από τη νόσο COVID-19.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία σας στο κάμπινγκ.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Κλείστε το μοντέλο που επιθυμείτε και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών των συνεργατών μας και τις καλύτερες τιμές τους στην αγορά. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων οχημάτων σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία σας με την OK RENTAL.

Περιλαμβάνονται Επίσης

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

  • Νυχτερινή φύλαξη

  • Φύλαξη αποσκευών